maanantai 27. helmikuuta 2017

Maatuskan maalailua

Esittelin tämän jo toisessa blogissani, mutta esitellään tämä vielä täälläkin. Sain kätösiini vähän erilaisen projektin kuin yleensä ja tämä oli mukavaa vaihtelua siihen, mitä tekee yleensä.


Tältä maatuska näytti alunperin. Tämä oli niin tylsän näköinen että tämän päälle malttoi maalata
Satuin löytämään kirpparilta todella tylsän näköisen maatuska nuken ja tiesin heti mitä sille tekisin, sillä oli miettinyt maatuskan maalaamista jo aikaisemminkin. Harmiksi tämän sisällä ei ollut muita maatuskoja, vaikka tämä onkin aika iso. Tämäkään ei ollut työläs projekti, vähän hiontaa ja sitten uusi kuva päälle, mutta mielenkiinto loppui siinä vaiheessa kun en enää osannutkaan päättää mitä tähän maalaisin. Ideoita oli yhtäkkiä liikaa enkä osannut tehdä päätöstä. Lopullinen idea tuli kun pelasin parissa päivässä läpi yhden suosikki peleistäni, Alice madness returns:in, jossa on vastustajina vähän creepyn näköisiä mustia otuksia, joilla on valkoiset, ilmeettömät nuken naamat. 


Maatuska olisi jäänyt liian tyhjäksi ja tylsäksi jos en olisi maalannut siihen muuta kuin naaman, joten toiselle sivule tuli vähän seittiä ja toiselle sivulle muutama epämääräisen näköinen lepakko. Tämä oli vähän erilainen projekti kuin yleensä ja näitä tulee varmasti lisää, sillä löysin valmiita maatuska aihioita ja ideoita on niin paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti